שוקולד

Le Chocolat

ללא כל ספק, זוהי ההמצאה הקולינרית הטובה ביותר של האדם.  בין אם מדובר שוקולד חלב, עם פרלינים או מריר, לבין אם מדובר במוס שוקולד, סופלה, שוקולד מליאג’ או מווינה, כל הגרסאות מתקבלות בברכה.

אני אוכל שוקולד מדי יום ללא הגבלה.

החביבים עליי הם ריבוע השוקולד לאונידס במילוי פרלינים ו”רושה סושאר” מילדותי, אך אני מנצל כל הזדמנות ליהנות מטעמו של נגזר הקקאו.

שוקולד נותן לי מרץ, אנרגיה ויצירתיות לחדשנות.  תמיד תמצא שוקולד במשרד שלי להנאה משותפת.

אולי הדבר מעניק יותר טעם ליצירות שלי?

אפשר לכבד אותך בקובייה?